Dezastru în bugetul Primăriei Ploieşti. După ce bugetul de venituri şi cheltuieli este unul doar pentru supravieţuire, municipalitatea ar putea intra în incapacitate de plată.

Cauza: dezinteresul pentru rezolvarea problemelor financiare de la CSM Ploieşti, dezinteres care duce la o gaură uriaşă în visteria oraşului. Cu alte cuvinte, în loc să asfaltăm străzi, să introducem canalizare în cartierele mărginaşe, să contruim grădiniţe şi creşe vom plăti o sumă colosală doar din cauza orgoliului, fricii sau relei voinţe a unor funcţionari publici.

Suma pe care Ploieştiul trebuie să o plătească antrenorilor şi sportivilor care au avut contracte cu CSM este 2.545.242 de lei!!!  adică aproximativ 600.000 de EURO!!!

Astfel, handbalista Mihaela Tivadar figurează în evidenţele CSM cu suma restantă de 145.591 lei, Marina Dmitrovic are de primit 125.270 lei, antrenorul Neven Hrupec - 114939 lei, Nicoleta Tudor- 142.950 lei.


Peste 60 de persoane, antrenori şi sportivi au dreptul să primească salariile restante, deşi municipalitatea nu a beneficiat de serviciile acestora. Instanţele au început să dea, deja, soluţii favorabile sportivilor înşelaţi de autorităţile ploieştene şi suntem curioşi cine va plăti...

Mai multe, ce va spune Curtea de Conturi când va găsi hotărâri judecătoreşti definitive, prin care Primăria Ploieşti este obligată să plătească salari restante, plus penalităţi, plus cheltuieli de judecată unor oameni care nu au prestat serviciile pentru care aveau contracte şi nu pentru că nu au dorit să îşi desfăşoare activitatea, ci pentru că nişte funcţionari publici au decis că în Ploieşti sportul este ilegal şi nu trebuie să se desfăşoare activităţi sportive..