Petrolul Ploieşti nu a câştigat până acum niciuna dintre cele două partide de verificare pe care le-a disputat în stagiul de pregătire din Slovenia. Fotbaliştii antrenaţi de Cosmin Contra au remizat cu Lokomotiva Zagreb şi au fost învinşi de Hajduk Split. Cele două formaţii pe care lupii galbeni le-au înfruntat sunt, însă, echipe bune din fotbalul croat, Lokomotiva încheind sezonul anterior pe locul secund al clasamentului, iar Hajduk fiind formaţia care a câştigat Cupa Croaţiei.

Rezultatele nu au reprezentat principala ţintă a lui Contra, care a preferat să vadă la lucru toţi oamenii din lot, decât să ţină de nişte rezultate care, oricum, nu prea contează în acest moment.

De altfel, Contra a fost dintotdeauna adeptul unei strategii care nu a pus bază pe meciurile amicale, şi în trecut echipa având rezultate mai puţin spectaculoase în aceste jocuri. În meciurile oficiale, însă, Petrolul nu a pierdut în 2013 niciun meci, acesta fiind, cu adevărat, un criteriu relevant pentru valoarea echipei.

În următorul meci de verificare din Slovenia, Petrolul va întâlni campioana acestei ţări, Maribor Branik.

 

Foto: fcpetrolul.ro