Astăzi, marca Petrolul a revenit în sfârşit la Ploieşti, după ce, din păcate, cei care au primit-o fără condiţii n-au ştiut să aibă grijă de ea.

Momentul este extreme de important. Recuperarea mărcii înseamnă că Petrolul are viitor, însă pentru asta, noul proiect trebuie întocmit cu mare atenţie pentru a nu mai ajunge niciodată în faliment. Avocatul George Botez, consilier local, este de părere că ziua de astăzi, cea în care marca a revenit la municipalitate, este una de referinţă şi face apel la unitate pentru renaşterea Petrolului.

“Fără să fie cuvinte mari, cred că azi este o zi de referinţă în fotbalul ploieştean.  Nici măcar cedarea mărcii către municipalitate însoţită de obligaţia de a o preda spre folosinţă unui grup privat, întâmplare din anul 2009, nu este atât de importantă. Acum s-a întors acasă fiul rătăcitor. Trebuie ca, din acest moment, să ne liniştim, să ne unim forţele şi voinţa pentru a face un proiect pe termen lung. Laolaltă, suporteri, foste glorii şi municipalitate să ne dăm mâna să croim un viitor sigur pentru Petrolul. Am văzut că în ultimul timp s-a creat o isterie faţă de noul proiect Petrolul, generată şi susţinută de unele grupuri de interese, unele legitime, altele nu. Acum putem să lăsăm la o parte disensiunile dintre grupuri şi să analizăm. Trebuie măsurat de zece ori şi tăiat o dată. Principala problema a sportului în general şi a proiectului Noul Petrolul, în special, este finanţarea. Oricine are un proiect trebuie să plece de la asigurarea finanţării, nu de la ce post vrea să ocupe el în schemă organizatorică a proiectului! Sunt convins că vom găsi o soluţie corectă şi curată. Da, de azi putem spune cu siguranţă  că Petrolul nu moare!”, a declarat George Botez, pentru Jurnalul Prahovean.