De ieri, de la ora 17.00, au început înscrierile pentru prima ediţie a Campionatului de Table Yell Wolf Pub. Provocarea este mare, nu doar premiile fiind importante, ci şi dorinţa de a le arăta prietenilor cine e “tablagiul” şef al urbei.

La concurs pot participa doar concurenţii care au împlinit 18 ani. Se pot inscrie in concurs numai persoanele care au calitatea de client al YELL’WOLF PUB, calitate dovedita printr-un bon fiscal  care atesta o consumatie anterioara in PUB in valoare de minim 20 de lei. Înscrierile se fac în fiecare zi dintre cele anunţate, intre orele 17.00 – 21.00, la Yell Wolf Pub. Fiecare concurent va avea asupra sa un act de identitate şi va primi o legitimaţie de concurs.

Premiile puse în joc sunt oferite de Bergenbier, partener al Yell Wolf Pub:

Premiul 1. Câştigătorul va primi câte 2 bilete la fiecare meci pe care Petrolul îl va disputa pe teren propriu în returul campionatului (la Tribuna I) şi un bax de 24 de doze de bere

Premiul 2 – Un tricou original Puma FC Petrolul şi un bax de 24 de doze de bere ;

Premiul 3 – O eşarfă FC Petrolul şi un bax de 24 de doze de bere

Distracţie, competiţii, atmosferă de nota 10, başca nişte premii sunt ingredientele perfecte pentru un campionat de table pe cinste. Mergi la Yell Wolf Pub, la Stadionul Ilie Oană, Peluza I, şi intră în joc. Din partea organizatorilor, zarurile au fost aruncate!