O delegaţie a echipei naţionale de handbal feminin a României, prezentă în această perioadă la Ploieşti pentru un stagiu centralizat, a fost invitată, în această dimineaţă, la Primărie, pentru a se întâlni cu viceprimarul cu atribuţii de Primar, Cristian Ganea. În prezenţa directorului CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, şi a coordonatorului sportiv Cristian Nica, reprezentanţii singurului sport de echipă calificat pentru Olimpiada de la Rio, antrenorul secund Costică Buceschi şi jucătoarele Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu şi viitoarea componentă a echipei CSM Ploieşti, Aneta Pîrvuţ-Udriştoiu, s-au întreţinut preţ de circa 15 minute cu Cristian Ganea, din partea căruia au primit, la final, câte un fanion şi o insignă a oraşului.

„Este o onoare pentru noi, deoarece nu te vizitează prea des echipa naţională de handbal feminin a României, pe care de obicei o vedem la televizor. Acum, toţi copiii şi iubitorii handbalului au ocazia de a le vedea pe fete la Sala Olimpia. Ţin, totodată, să-i mulţumesc domnului Cristi Ganea pentru că şi-a făcut timp pentru această întâlnire şi a ţinut să marcheze astfel vizita tricolorelor la Ploieşti”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Echipa naţională de handbal feminin a României efectuează, în aceste zile, un stagiu centralizat la Ploieşti, pregătind dubla confruntare cu Lituania, din preliminariile Campionatului European din Suedia. Marţi, fetele vor pleca spre Kaunas, pentru jocul cu Lituania, programat miercuri, 1 iunie. Partida retur se va disputa sâmbătă, 4 iunie, la Piatra Neamţ.

csmploiesti.ro