Pub-ul suporterilor petrolişti are o dinamică bună pe partea de promoţii. Grija pentru clienţi, în special pentru fanii Petrolului, este demonstrată prin multitudinea de anunţuri, care mai de care mai atractive. Ultimul, postat, pe pagina de facebook, este de-a dreptul delicios: “ Fratilor, veste mare ! Aseara, Irinel, bucatarul nostru de mare senzatie, a facut sarmale ! Si varza cu scarita ! Si placinta cu branza dulce si stafide ! Iar biletul de meci te asteapta impreuna cu metrul de bere ! Asa vesti, sa tot citesti !”

Bun, cu sarmale , scăriţă (asta a rămas de la Grozav, cred!) şi plăcintă este clar că ai succes. Nu ai cum, în Ploieşti, să nu dai lovitura cu aşa ceva. Pe lângă asta, există tot felul de promoţii: Când un client îşi serbează ziua de naştere la Yell Wolf Pub, beneficiază de o reducere de 10%, la fiecare metru de bere cumpărat, primeşti şi un bilet la viitorul meci al Petrolului, de acasă. Şi asta nu e tot: “Pentru ca pretuim vizitele tale, in perioada 07.10 - 01.12.2013, in fiecare zi de luni si joi, intre orele 17.00 - 24,00, la fiecare consumatie de minim 100 de lei incluzand si cel putin 4 beri comandate, vei primi un discount de 10% din valoarea totala a notei tale de plata.”, anunţă Yell Wolf Pub.

De săptămâna viitoare se lansează şi siteul pub-ului şi va deveni funcţional sistemul home delivery! Toate aceste elemente arată grija oamenilor de aici pentru clienţii lor, dorinţa ca aceştia să fie informaţi, în permanenţă, despre orice noutate apărută în activitatea pab-ului fiind una evidentă.

În altă ordine de idei, Bergenbier, partener Yell Wolf Pub, se va alătura concursului Jurnalul Prahovean te trimite la meci. El va deveni Jurnalul Prahovean şi Bergenbier te trimit la meci, iar premiile nu vor mai consta în 2 bilete la Tribuna a II-a, ci în 10 bilete!!!