Coordonator al secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Lucian Rădulescu a început aplicarea proiectului de dezvoltare a activităţii. Un bun exemplu este organizarea, în premieră sub egida CSM Ploieşti, a Cupei Liceelor la minifotbal, competiţie la care s-au înscris 8 echipe, şi care va avea loc între 18 şi 20 decembrie.

Totodată, a fost făcută o adresă către clubul Astra pentru închirierea terenului Prahova. Şi, în ceea ce priveştre activitatatea la echipa mare a CSM, discuţiile cu Daniel Chiriţă, pentru utilizarea bazei de la Sala Sporturilor la meciurile oficiale, sunt aproape finalizate.

De asemenea, secţia de fotbal va fi mutată la stadionul Ilie Oană, într-unul dintre spaţiile disponibile.  

Conducătorul secţiei de fotbal are însă unele nemulţumiri, despre care este hotărât să discute cu conducerea CSM Ploieşti. “Am făcut Cupa Liceelor pentru sportul ploieştean şi aş vrea mult să continue, chiar dacă eu aş pleca de la CSM. Eu n-am venit aici să mă îmbogăţesc, am un salariu de 147 de lei brut pe lună. Nu pentru bani am venit, ci să facem ceva. Până acum, am reuşit să încheiem demersurile pentru mutarea secţiei la stadionul Ilie Oană. Am făcut o solicitare către Astra pentru închirierea terenului de la Prahova. În proporţie de 90 la sută, este stabilit şi parteneriatul cu Daniel Chiriţă, pentru folosirea terenului său la meciurile oficiale. Am însă unele nemulţumiri despre care aş vrea să vorbesc cu conducerea clubului. Va fi un an greu din punct de vedere financiar, dar sunt sigur că CSM Ploieşti poate continua şi cu un buget mai mic. Important este să vrea toată lumea, să fie toţi dispuşi, pentru că s epot face lucruri frumoase şi cu bani mai puţini”, ne-a declarat Lucian Rădulescu.