Dacă ar avea punctele de la TAS, Petrolul ar avea 14 şi ar fi la egalitate cu FC Botoşani. Este un calcul matematic simplu, pe care antrenorul moldovenilor, Cristi Pustai, nu are cum să-l treacă cu vederea. De aceea spune că, pentru FC Botoşani, meciul cu Petrolul este un adevărat moment zero şi. de aceea, face şi apel către public pentru a susţine echipa.

“Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm cu o echipă cu care concurăm direct la salvarea de la retrogradare. Să sperăm că o să şi reuşim, pentru că nu am obţinut prea multe puncte în ultima vreme. Importanţa punctelor este mai mare. Adversarii noştri au câştigat ultimul meci pe teren propriu, dar în deplasare au tot atâtea puncte ca şi noi, trei puncte.

Va fi un meci echilibrat. Am dori să avem şi aportul publicului pentru că este cu adevărat un moment zero”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul FC Botosani inaintea partidei cu Petrolul Ploiesti Cristi Pustai, conform monitorulbt.ro.

Pentru Petrolul, lucrurile stau cam la fel. Ar fi nemaipomenit ca lupii să se întoarcă victorioşi de la Botoşani, stricându-i lui Pustai momentul zero.

Ar fi ceva să lege două victorii, în condiţiile în care, până acum, două-s toate!