Stoichiţă şi-a manifestat deschis supărarea la toate greşelile mari ale elevilor săi în meciul cu ACS Berceni, dar, la final, a fost moderat în declaraţii. “Nu am avut de ce să mă supăr. Doar la unele faze am avut câteva probleme. Eu am organizat acest amical pentru cei care nu au bifat foarte multe minute ]n acest sezon, pentru cei care au venit în probe şi pentru juniori ca să vadă şi ei cum este să joci un meci cu o echipă de Liga a II a care, iată, joacă un fotbal plăcut”.

Finanţatorul Dan Capră a asistat la jocul de la Berceni, împreună cu directorul executiv Andi Crângu. Celor doi li-a alăturat, în pauză, fostul manager sportiv al lupilor Marius Nicolae.

Întrebat dacă are susţinere din partea conducerii, Stoichiţă a răspuns: “Dan Capră trebuie să mă susţină, alfel nu m-ar fi adus aici. Mi-ar plăcea să mă susţină şi alţii, să mă susţină tot Ploieştiul”, a spus Stoichiţă, referindu-se, în ultima frază, la Petrolul.

După joc, antrenorul a avut o discuţie cu cei doi conducători în ceea ce-l priveşte pe Pulhac. Fostul dinamovist mai trebuie să se înţeleagă asupra contractului, având undă verde, din punct de vedere sportiv, de la Mihai Stoichiţă.

“Pulhac nu este încă pregătit şi trebuie să ajungă la o pregătire fizică foarte bună. Se vede că ştie fotbal. Are execuţie, are experienţă. Acum totul depinde de el şi de conducere să se înţeleagă”.

Foto< phon.ro