Adrian Ropotan, fost jucător al lui Dinamo, a avut parte de un meci special cu Petrolul în Ştefan cel Mare, ca adversar, dar consideră că nu e cazul să se vorbească de o schimbare a antrenorului la formaţia prahoveană.

”Nici nu ştiu ce să mai zic. S-au făcut multe greşeli, nu am ştiut să ne organizăm în apărare, nu am ţinut cont de ceea ce trebuia să facem în teren, de ceea ce ne-a spus antrenorul, iar rezultatul se vede pe tabelă.

Am putea să dăm vina pe orice, dar nu cred că e cazul. Am făcut meciuri destul de bune, dar astăzi nu prea ne-a ieşit jocul. Având în vedere că suntem şi pe ultimul loc, poate e o mică presiune pe umerii noştri. Suntem profesionişti, însă, trebuie să ieşim de acolo, nu e locul nostru acolo. Trebuie să strângem puncte. Nu trebuie să ne motiveze nimeni, trebuie să ne dăm seama că nu suntem pe un drum bun, trebuie să strângem rândurile, să strângem puncte.

Nu cred că e cazul să schimbăm antrenorul. În primul rând, trebuie să ne schimbăm noi pe noi, că noi jucăm. Cât timp antrenorul îţi spune ce trebuie să faci în teren şi noi nu ştim să urmăm indicaţiile, ne dă de gândit.

A fost un meci special, aici am crescut, de aici m-am transferat, dar am încercat să dau totul pentru Petrolul şi nu m-a interesat că Dinamo e adversarul”, a declarat Ropotan, la finalul partidei din Ştefan cel Mare, câştigată de Dinamo cu 2-0 în faţa Petrolului.

Ropotan speră ca echipa să îşi revină etapa viitoare. „Noi, indiferent împotriva cui jucăm, trebuie să câştigăm, pentru că sunt importante punctele pentru noi. Va fi un derby cu Astra, sperăm să schimbăm ceva în bine, să trecem peste acest moment greu şi să câştigăm acasă”, a mai spus Ropotan.