Debutul Petrolului în noua stagiune a fost mulţumitor. Rezultatul înregistrat la stână ar fi fost primit bine de suporteri şi de staf chiar şi în trecutul apropiat, când Petrolul chiar a avut echipă. Ce ar fi fost bine pentru Albin, Teixeira, Pablo De lucas, Hoban şi toţi ceilalţi nu are, niciodată, cum să fie rău pentru Altama, Zoubir sau Petrişor Voinea.

Paradoxal însă, deşi Petrolul a jucat contra campioanei, testul mai important pentru noua echipă a lupilor se va derula sâmbătă, acasă, cu FC Voluntari. O echipă nou-promovată care, cel mai probabil, va veni să se închidă pe stadionul Ilie Oană. Or lupii au avut probleme în Serbia cu astfel de adversare, iar o remiză nu va fi, de data asta, suficientă.

Apoi urmează altul, cu CSMS Iaşi.

Este clar că Petrolul mai are nevoie de jucători. Cele mai multe dintre problemele lupilor ar putea fi rezolvate dacă s-ar concretiza negocierile cu jucătorii de la ASA Târgu Mureş.

Abia atunci am sta puţin mai liniştiţi, deşi, până la verdictul TAS, Petrolul  pleacă de la minus în actuala stagiune.

Dar dacă ne culcăm cu capul pe punctul de pe Arena Naţioană şi ne bazăm pe o decizie a tribunalului care încă nu a fost dată comitem o eroare. 

Foto: sportpictures.eu