Despre meciul cu FK Cajetina se poate spune că a fost unul util. Nici maimult, nici mai puţin, din moment ce echipa adversă are jucători masivă, dispuşi la efort, aspect care a picat bine pentru stadiul în care lupii se află cu pregătirea.

Petrolul s-a impus cu scorul de 5-0, la pauză 4-0, prin golurile marcate de către Zoubir (min 14 şi 30), Chiriţă (min 28 şi 34) şi Hadrhia (52)

 “Deschiderea scorului a fost o chestiune de timp, Zoubir punctând pentru prima dată în minutul 14, atunci când, după o fază prelungită de atac, a şutat de la 14 metri, în colţul din stânga portarului. Alex Chiriţă a majorat diferenţa în minutul 28, cu o deviere din faţa porţii după o centrare a lui Diarra, de pe dreapta, iar Zoubir a reuşit dubla la capătul primei jumătăţi de oră, găsind vinclul cu un şut de la 13-14 metri, după un assist al lui Gnohere. Până la pauză a “recidivat” şi Chiriţă, cu golul de 4-0, venit după o reluare de la 12 metri, lateral stânga, la colţul lung, după o fază pornită de la Diarra şi continuată de Gnohere. Ploieştenii au dominat şi doua parte a întâlnirii, dar n-au mai înscris decât o singură dată, atunci când tunisianul Nour Hadrhia (52) a reluat în plasă, din preajma punctului de la 11 metri, după o centrare venită, de pe stânga, de la Nepomuceno. 5-0 a rămas scorul final, chiar dacă, în continuare, “lupii” au mai avut câteva ocazii bune. Următorul test va fi, cu siguranţă, mult mai solicitant, în condiţiile în care, joi, Petrolul o va întâlni pe Vojvodina Novi Sad, echipă ce reprezintă Serbia în preliminariile Europa League”, se arată pe site-ul oficial al clubului ploieştean, fcpetrolul.ro.

În prima repriză au evoluat Bolboaşă- Peteleu, Alecsandru, Bocognano, Porret – Andre, Altama – Diarra, Zoubir, Chiriţă- Gnohere.

După reluare, Selymes i-a trimis pe teren pe Cobrea – Beţa, Alecsandru, Benga, Chiriţă – Altama – Hassan, Hadrhia, Zoubir, Nepomuceno – Gnohere (56 Rusu).