Faţă de reunirile precedente, când tribuna I sau a II-a erau dens populate de suporteri şi aruncau foc şi fum galben-albastru în teren, astăzi, puţini au fost cei care au vrut să vadă primul antrenament al lupilor.

Şi jucătorii au fost puţini, nici cât să facă două grupuri de alergare, fapt nemaintâlnit în ultimii trei ani.

Aspectul va fi ameliorat a spus Valentin Sinescu, rămas la Ploieşti să conducă primul antrenament, în condiţiile în care Selymes şi Joiţa au fost la Bucureşti pentru a discuta cu un jucător.

Pe teren au alergat 15 jucători. Tamuz a fost şi el în zonă, dar nu s-a pregătit pentru că e un pic accidentat. Peteleu a venit, dar a stat pe bancă deoarece are gripă.

Cea mai plăcută surpriză a fost prezenţa lui Pecanha. El s-a pregătit alături de colegi, dar, în continuare, sunt şanse infime să rămână la Petrolul.

Faţă de ce se ştia până la ora antrenamentului, un singur jucător nou, Alexis Sainrimat, un francez cu cetăţenie portugheză de 1,82 metri care joacă pe postul de vârf. A jucat la PSG 2 şi, ultima dată, la Brest.

Aşadar, componenţa lotului la primul antrenament a fost următoarea:

Pecanha, Cobrea, Bolboaşă, I.Oprea – Peteleu, Marin, Marinescu, N’Koyi, Mareş, R. Alecsandru, Chiriţă, Beţa, Tamuz, Diarra, Porret.

*Gnohere şi Altama vor sosi în weekend.

*Ipsa a fost declarat absent nemotivat, însă, până la urmă, a luat legătura cu clubul şi a invocat unele probleme medicale.

*De Satli şi Fanchone nu se ştia nimic, la ora antrenamentului.

*Nepomuceno este convocat la naţionala Curacao.

 

Contractul lui Pastorini a fost reziliat

Site-ul oficial al clubului a anunţat astăzi despărţirea de Ricardo Pastorini. Acesta mai avea un an de contract şi se pare că va pleca în campionatul mexican, acolo unde joacă şi Juan Albin.

Sinescu: Vor mai veni jucători

“Era de aşteptat să fie lume mai puţină, dar oamenii vor înţelege că am trecut printr-o perioadă grea şi, acum, printr-un moment crucial (n.r. – votarea planului de reorganizare). Sunt convins că, odată cu reluarea campionatului, suporterii noştri vor veni lângă echipă. În privinţa lotului, avem încredere că, pânî duminica viitoare, vom beneficia de cea mai mare parte a lotului. Multe echipe au probleme cu numericul la primul antrenament, veţi vedea că, pe parcurs, lotul se va întregi. Pecanha a venit la program, dar cred că este întra-devăr o pierdere greu de suplinit dacă va pleca. Are foarte multe oferte şi sunt convins că lumea îl va înţelege, oricare va fi decizia sa”, a declarat antrenorul secund Valentin Sinescu.

Odată cu primul antrenament, Petrolul a rezolvat unele probleme de efectiv şi în ceea ce priveşte staful tehnic. Astfel, medicul echipei este, de acum, Romeo Popescu, de la Rapid, iar preparator fizic, Ionel Tămăşan.

Foto: fcpetrolul.ro