Petrolul va rămâne în această vară fără mulţi dintre jucătorii din lot. Cineva avizat, din interior, chiar spunea acum câteva zile că se aşteaptă să nu rămână mai mult de 5-6 jucători.

Gsp.ro susţine că Pablo De Lucas s-a înţeles deja cu oficialii clubului ploieştean pentru rezilierea contractului. Cum el nu se află la finalul înţelegerii, singura modalitate logică să fie lăsat să plece ar fi ca spaniolul să fi renunţat la banii pe care îi mai are de luat.

Jean Sony Alcenat se află la final de contract. Pentru el, sezonul s-a încheiat. Nu va evolua mâine, la Chiajna, solicitând să fie menajat deoarece se teme de o accidentare pe teren sintetic.

Tot după ultima etapă vor părăsi echipa Gallegos - şi el la final de contract - şi, probabil, şi o parte din jucătorii care au semnat în iarnă contracte până în vară cu opţiune de prelungire: Tchite, sigur, probabil şi Vasilache. Nu înţeleg de scriu cei de la gsp că Tchite ar fi nemulţumit. Belgianul adus de Rednic are 10.000 de euro pe lună, bani pe care i-a încasat la timp. El nu stă la masa credală. De fapt, are toate motivele să fie mulţumit de excursia în România. E plătit regeşte pentru ce a oferit Petrolului.

Mai mult ca sigur, clubul va renunţa ca olandezii Nepomuceno şi N’Koyi. De asemenea, Pastorini ar putea pleca şi el. 

Practic cel mai dorit fotbalist din lot rămâne Pecanha, dar este foarte puţin probabil că el va da curs ofertei de prelungire. Restul sunt de vânzare/plecare!