Tehnicianul Mircea Rednic a anunţat, cu o bucurie nedisimulată, că Petrolul i-a recuperat atât pe Toto Tamuz, cât şi pe Meme Tchite. În sfârşit, un meci din retur prinde echipa ploieşteană în formulă aproape completă.

Ba chiar Rednic are acum şi o problemă în alegerea celui care va evolua titular, din moment ce tehnicianul a anunţat că a prevăzut un singur vârf pentru partida de pe Arena Naţională. De asemenea, Pablo De Lucas s-a refăcut şi el şi se va regăsi printre titularii meciului de joi. În schimb, Geraldo este incert, iar Rednic spune că şansele ca el să joace sunt minime.

“Avem atacanţi! Şi Toto şi Meme s-au antrenat normal. Geraldo are o problemă musculară. Nu ştiu dacă va putea juca, şansele sunt mici. Suntem conştienţi de importanţa meciului, suntem obligaţi să înscriem şi sunt sigur că o vom face”, a declarat tehnicianul Petrolului în cadrul unei conferinţe de presă.

Fotbaliştii Petrolului intră mâine în cantonament, iar Rednic va opri 20 de jucători. Meciul cu FCSB, din manşa a doua a semifinalelor Cupei României, este programat joi, de la ora 21.30.  

Foto: fanatik.ro