CSM Ploieşti s-a impus şi la Alexandria şi a mărit ecartul faţă de următoarele două clasate la 9 puncte. Lideri în seria I a ligii secunde, handbaliştii ploieşteni joacă sâmbătă, de la ora 12.00, la Sala Olimpia, derbiul cu HC Argeşul Piteşti, echipa de pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu CSU Galaţi.

CSM Ploieşti a câştigat jocul cu HC Teleorman Alexandria cu scorul de 34-27 (20-13). „Am tratat meciul cu foarte mare seriozitate pentru că ştiam că Teleormanul se mobilizează bine acasă şi poate face jocuri bune, iar abordarea a fost total diferită faţă de primele două partide din acest an. Am jucat foarte bine şi nu le-am dat nicio şansă, conducând partida de la un capăt la altul, chiar şi la zece goluri diferenţă la un moment dat. Mă bucură revenirea lui Macovei la o formă bună, seriozitatea şi randamentul bun ale lui Turcu, modul în care s-a integrat Alexandru Tărâţă sau evoluţia bună a lui Andrei Sava, care l-a suplinit foarte bine pe Roman în această partidă”, a declarat directorul tehnic Ion Nicolae.

La rândul lui, Dragoş Dobrescu a susţinut că „am făcut un joc foarte bun, ceea ce nu poate decât să ne bucure înaintea meciului de sâmbătă, cu HC Argeş Piteşti. A venit şi o veste bună dinspre Galaţi, unde CSU a pierdut cu Focşani, aşa că jocul din etapa următoare se poate dovedi extrem de important în lupta pentru promovare”. Ocupanta poziţiei secunde a clasamentului Seriei A, CSU Galaţi, a pierdut, sâmbătă, cu 22-24 (11-13) partida de pe teren propriu cu CSM Focşani, astfel că diferenţa a crescut acum la 9 puncte.

CSM Ploieşti a început meciul în formula M. Dumitru - B. Năstase (2), Turcu (7, 2 din „7 metri”), Macovei (8), D. Sava (3), Hoinaru (3), Tărîţă (5), pe parcurs intrând şi D. Rotaru - Zamfir (4), Botezatu, Stăncioiu (1), Al. Budui (1), Hodorogea, Mihoci şi S. Cârstea.

csmploiesti.ro