Delegaţia Petrolului a ajuns cu bine la destianţie, în staţiunea Lara, din Antalya. Lupii au plecat la ora 10.30 de la Otopeni, au făcut escala la Istanbul şi, în jurul orei 16.00, au aterizat. După masă şi odihnă, Mircea Rednic a programat un antrenament uşor, desfăşurat pe terenul central al bazei de pregătire aflată la 5 minute de mers cu autocarul. Tehnicianul Petrolului are la dispoziţie 22 de fotbalişti, inclusiv juniorul Iulian Ilie.

Priso nu a mai venit, el negociind rezilierea contractului, în ţară, cu şefii Petrolului. Alcenat soseşte sâmbătă, în timp ce Fanchone va continua recuperarea în Franţa şi se va alătura lotului abia în cel de-al doilea cantonament.

“De mâine, ploieştenii vor intra într-un program strict, cu două antrenamente zilnice, Rednic dorindu-şi ca toţi elevii săi să fie apţi din punct de vedere fizic până la ora primul amical, programat joia viitoare în compania azerilor de la Neftci Baku. Vremea în Antalya s-a îmbunătăţit începând de astăzi, după câteva zile cu ploi şi vijelii, semn că venirea lupilor în staţiunea de la malul Mediteranei a fost de bun augur. Mai mult, toată delegaţia Petrolului e sigură că va avea parte de vreme bună în continuare şi va trece cu bine peste aventura de pe Titanic”, se arată pe site-ul oficial al Petrolului.