CSM Ploieşti l-a transferat pe Alexandru Tărâţă, handbalist de 25 de ani care vine de la Ştiinţa Bacău, din Liga Naţională. Este fost internaţional de juniori şi tineret şi a fost eroul ultimei partide disputate de moldoveni pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, la începutul lunii decembrie a anului trecut. Atunci, noul jucător al CSM-ului a înscris opt goluri în victoria cu 27-25 obţinută de Ştiinţa în faţa grupării din capitală.

Conform csmploieşti.ro, Alexandru Mihai Tărâţă vine să completeze un post, cel de extremă dreaptă, pe care tehnicienii ploieşteni Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au improvizat puţin după plecarea lui Claudiu Subţirică la HCM Constanţa, folosindu-i pe Alexandru Budui şi, la nevoie, pe Bogdan Botezatu. Noul jucător al CSM-ului s-a pregătit în ultima săptămână alături de noii lui colegi, iar joi va merge, odată cu întreaga echipă, la Cheile Grădiştei, pentru cantonamentul montan.

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu îi vor avea la dispoziţie pe toţi cei 17 sportivi din lot:  Marian Dumitru şi Daniel Rotaru (portari); George Stăncioiu, Marius Mihoci, Bogdan Năstase, Alexandru Budui, Bogdan Botezatu, Alexandru Tărâţă, Emilian Turcu, Alexandru Pâslaru, Victor Hoinaru, Andrei Hodorogea, Andrei Macovei, Sorin Cârstea, Narcis Zamfir, Gheorghe Roman şi Dorian Sava (jucători de câmp).

Primul joc amical se va disputa, cel mai probabil, vineri după-amiază, de la ora 18.00, cu campioana HCM Constanţa aflată şi ea în cantonament Cheile Grădiştei.