Junioarele II de la CSM Ploieşti au participat la cel de-al treilea turneu zonal din cadrul Grupei G, găzduit de Activ CSO Plopeni. După înfrângeri în precedentele două meciuri cu Corona, handbalistele de la CSM au reuşit să le învingă pe braşovence aflate pe primul loc, în condiţiile în care duelul dintre CSM şi Corona este singurul cu miză din grupă. Fetele pregătite Daniel Gheorghe au reuşit să se mobilizeze şi să se impună la limită, 19-18 (12-9), în faţa adversarelor pregătite de Mariana Târcă. „A fost un meci excelent al nostru şi ţin felicit toată echipa pentru modul în care a luptat. Am condus meciul de la un capăt la celălalt, având, la un moment dat, chiar şi 5 goluri avans, iar victoria a fost indubitabilă, chiar dacă, până la urmă, a fost la limită. Era ultima şansă de a reveni în lupta pentru primul loc al grupei, care poate oferi un culoar accesibil ulterior, iar fetele au arătat că au valoare şi au reuşit să câştige acest meci”, a declarat, pentru csmploiesti.ro, antrenorul  Daniel Gheorghe.

Rezultatele obţinute de CSM Ploieşti la Plopeni au fost următoarele:

CSŞ Sf. Gheorghe - CSM Ploieşti 7-30 (5-17)

CSM Ploieşti - Activ CSO Plopeni 27-14 (12-7)

Corona Braşov - CSM Ploieşti 18-19 (8-12)

CSM Ploieşti - Dinamo Braşov 27-13 (13-6)

După primele trei turnee zonale, clasamentul cumulat se prezintă astfel:

1. Corona Braşov 33 puncte

2. CSM Ploieşti 30 puncte

3. Activ Plopeni 15 puncte

4. Dinamo Braşov 12 puncte

5. CSŞ Sf. Gheorghe 0 puncte

Următorul turneu va avea loc în perioada 23-25 ianuarie 2015 la Corona Braşov, după care va urma turneul organizat de CSM Ploieşti, în intervalul 6-8 martie 2015. Primele patru clasate din fiecare grupă zonală vor merge la prima fază a turneelor semifinale (22-26 aprilie 2015), pentru care se califică în total 32 de formaţii împărţite în 8 grupe. Rămân, apoi, 16 echipe pentru a doua fază semifinală (15-17 mai 2015), din care se aleg cele 8 participante la Turneul final (3-7 iunie 2015).

Lotul de jucătoare pe care a contat antrenorul Daniel Gheorghe în turneul de la Plopeni este următorul: Radu Georgiana şi Mititelu Cristina (portari); Ivan Laura, Vacariu Ana-Maria, Mihaiu Iulia, Popescu Teodora, Vulpe Diana, Mocanu Alexandra, Ionescu Bianca, Şerban Anisa, State Andra, Năstase Mihaela, Gros Ana-Maria, Bodo Ingrid, Pârvu Andreea, Mihart Andreea (jucătoare de câmp).

csmploiesti.ro