Sâmbătă, 29 noiembrie, Sala Sporturilor din Chiajna a găzduit ultima competiţie rezervată gimnasticii ritmice în acest an, Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansambluri.

În competiţia individuală, Denisa Stoian, de la CSM Ploieşti, a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria a 3-a, la fel ca şi Sabina Enache, dar la categoria „mica gimnastă”.

Cesima Nechifor s-a clasat a 5-a, la junioare. Evoluţii foarte bune au avut şi cele două ansambluri pe care CSM Ploieşti le-a înscris în competiţie.

Ansamblul de la categoria 9-10 ani, format din Miruna Ciocîrlan, Tavita Costache, Daria Motângă, Valentina Nuţă, Gabriela Constantin, Anais Lăpădat şi Alessia Tănase (rezervă), a câştigat medalia de argint, fetele devenind, astfel, vicecampioane naţionale.

Cel de la categoria „mica gimnastă”, format din Sabina Enache, Anisia Drăgan, Erika Nicoleta Măcinic, Teodora Manta, Andra Manta şi Alexandra Drăghici, a intrat în posesia bronzului, la fel ca la Campionatul Naţional.

Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a recompensat, la final, clubul CSM Ploieşti cu o diplomă de excelenţă pentru promovarea acestui sport în rândul copiilor, antrenorul coordonator Liliana Băescu şi antrenorul principal Simona Puiu (care sunt ajutate de coregraful Tatiana Dor) intrând în posesia diplomei cu prilejul festivităţii de premiere de la finalul reuniunii de la Chiajna.

csmploiesti.ro