Echipa pe care Petrolul o retrograda, când ea însăşi lupta pentru supravieţuire, a revenit în Liga I şi s-a transformat uluitor. ASA Târgu Mureş se află pe locul al cincilea în clasament, la doar două puncte în spatele lupilor, la egalitate cu Astra. S-ar zice că mureşenii le suflă în ceafă ploieştenilor. Dar Petrolul nu prea are timp să se uite în spate, stând cu ochii la primele două locuri ocupate de Steaua şi CFR. Şi nici nu are de ce, atâta vreme cât totul merge foarte bine.

A merge foarte bine înseamnă a lua toate punctele până la finalul turului, în care echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu întâlneşte ASA, Dinamo şi Chiajna. Desigur, nu va fi uşor, dar pentru galben-albaştri  finalul turului reprezintă şi un test.

Lupii trebuie să arate că au depăşit momentul în care singuri şi-au complicat viaţa.  Din trei puncte, în această seară, cu ASA,  ploieştenii ar sări la cinci lungimi în faţa adversarilor şi ar rămâne la şase de primul loc.   

Dacă Petrolul câştigă toate aceste finale, aşa cum le-a numit Mulţescu, inclusiv meciul din Cupa României, rămâne în obiective pe durata unei ierni liniştite.

Totul începe cu ASA Târgu Mureş. Astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul Ilie Oană.