După meciul din Cupa României, disputat împotriva lui Dinamo, la Ploieşti, pe Ilie Oană, Fortuna a început să gâfâie. A fost învinsă categoric acasă de ACS Poli Timişoara, scor 0-3, l-a pierdut pe antrenorul care a promovat-o, Stăncioiu, şi a încercat să revină cu un succes la Pâncota, în ultima rundă disputată în Liga a II-a.

Nua  fost aşa, echipa obţinând doar un rezultat de egalitate,2-2, dar după ce a condus de fiecare dată. Condusă de pe banca tehnică de Ştefan Odoroabă şi Cornel Cernea, Fortuna a bifat, totuşi, un punct şi nu trebuie să cadă în ghearele disperării. Formaţia din Câmpina,care este nou-promovată, poate face, în continuare, lucruri remarcabile la nivelul ligii secunde.

Important este ca prahovenii să strângă rândurile, să privească înainte şi să uite ceea ce a fost. Cu lotul pe care-l are, Fortuna se poate gândi, în continuare, la promovare, mai ales că se joacă şi playoff. Dar, va trebui să elimine căderile de concentrare ale jucătorilor săi, cele care au dus la irosirea unor puncte importante, până acum.

foto:sportcampina.blogspot.com