Gigi Mulţescu le dă “restart” jucătorilor săi la meciul cu Ceahlăul. Tehnicianul Petrolului a profitat de pauza din campionat pentru a-i încărca din punct de vedere al pregătirii fizice. Proba făcută sâmbăta trecută, 3-0 în amicalul cu Viitorul, le-a ieşit ploieştenilor. Acum rămâne de văzut dacă programul implementat de Mulţescu va funcţiona şi în meciurile oficiale. Fără erori care să afecteze rezultatul.

Aşadar, începând de luni, de la ora 21.00, se poate spune că Petrolul urmează un model foarte apropiat de cel pe care şi-l doreşte tehnicianul venit în locul lui Răzvan Lucescu.

În faţa Ceahlăului, lupii au de luat o revanşă, după cele două rezultate de egalitate din sezonul trecut, 1-1 şi 0-0. Şi oricum, aşa cum spunea şi Victor Astafei în interviul acordat Jurnalului Prahovean, campionatul se câştigă cu echipele mici.

Ceahlăul nu are o altitudine mare în fotbalul românesc, dar nici nu poate fi escaladat în şlapi. Aşa că petroliştii trebuie să intre pe teren echipaţi corespunzător. Altfel, riscă să se accidenteze.

Mulţescu nu poate miza pe Mustivar şi Fanchone, ambii cu probleme medicale. Ultimul a ieşit din calcul până la finalul turului de campionat. În aceste condiţii, cel mai probabil, Satli va juca din nou în banda stângă, în timp ce cuplul de fundaşi centrali va fi alcătuit din Geraldo şi Gerson. Aproape sigură este şi apariţia lui Filip în faţa apărării. De altfel, mijlocaşul la închidere a fost lăudat de Mulţescu în timpul conferinţei de presă organizate vineri.

Petrolul – Ceahlăul Piatra Neamţ se dispută luni, de la ora 21.00, şi este ultima partidă a etapei a 11-a. Jocul va fi transmis în direct la Look Tv. Pentru petrolişti însă, cel mai bine se vede din tribună, de la stadionul Ilie Oană.