Convinşi că Petrolul se va califica, suporterii galben-albaştrilor au plecat în Cehia, pentru a fi prezenţi  la returul partidei dintre Viktoria Plzeň şi Petrolul, contând pentru turul 3 preliminar din Europa League. După cum se ştie, în manşa tur scorul a fost egal, 1-1, cehii reuşind să egaleze în prelungirile partidei.

„Sponsoru’ ” Bogdan Dinu,unul dintre liderii galeriei Petrolului, a declarat că aproximativ 600 de suporteri ploieşteni vor asista la meciul care se va desfăşura joi, de la ora 21.00, ora României, pe stadionul „Štruncovy Sady“, arena având o capacitate de 11.722 locuri.

Preţul unui bilet este de 27 de lei pentru un loc în peluza arenei din Plzeň, în sectorul rezervat fanilor ploieşteni. Biletele se vor putea achiziţiona şi în Cehia, în ziua partidei, FC Petrolul rezervând din timp numărul necesar.

Reporterul special al Jurnalului Prahovean, Edi Moldovan, se află deja la Plzeň de unde va transmite în exclusivitate pentru cititorii nostri cele mai noi informaţii din tabăra Lupilor Galbeni.