Europarlamentarul Elena Băsescu a postat pe un site de socializare un mesaj prin care îl ironizează pe Theodor Stolojan, după ce fostul premier a atacat nou înfiinţatul partid Mişcarea Populară.
Mezina preşedintelui sare în apărarea partidului Mişcarea Populară şi îl atacă pe europarlamentarul democrat-liberal Theodor Stolojan.

EBA consideră că declaraţia lui Stolojan, conform căruia partidul lui Băsescu nu ar trebui să se rupă din PDL, este pur şi simplu ironică. Şi asta pentru că şi Stolojan, atunci când a format Partidul Liberal Democrat în 2007, a furat oameni din PNL. "Ce ironie! Să se opună racolărilor tocmai colegul meu din ‪PDL, domnul Stolojan, care şi-a făcut partid (PLD) racolând masiv oameni din PNL", a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Afirmaţia fiicei preşedintelui vine ca replică la declaraţia lui Stolojan: "Asta e viaţa, oamenii se mai mişcă dintr-un loc în altul, speram să nu îşi concentreze forţele spre racolarea din PDL, ci să se concentreze pe ce au spus - oameni noi, partid nou şi aşa mai departe. E un partid nou, speram să se concentreze pe lupta politică împotriva USL, nu pe racolarea din PDL".