Deputatul Dan Rădulescu, unul dintre cei mai activi parlamentari ai USR, a plecat din partid şi a anunţat că s-a alăturat unui nou partid apărut pe scena politică românească.

"Am decis, astăzi, să mă alătur partidului UNDOR (Uniunea Naţională pentru Democraţie, Omenie, Respect), nu din dorinţa de a părăsi USR, ci pentru a-l regăsi!  Acum patru ani, am fondat prima filială USR din afara Bucureştiului, filiala judeţeană Prahova.

Acum patru ani, mi-aţi dat votul vostru pentru a deveni deputat.

În toţi aceşti patru ani am uzat de prerogativele funcţiei pe care mi-aţi oferit-o prin votul vostru, pentru a lupta împotriva poluării, cu gândul la aerul pe care îl respirăm în Ploieşti şi pentru a îmbunătăţi sistemul de învăţământ la nivel naţional, cu gândul la generaţiile de elevi pe care le-am îndrumat, aici, în Ploieşti!

Activitatea mea poate fi urmărită pe site-ul Camerei Deputaţilor, fiind reflectată atât de presa locală, cât şi de cea naţională.

Astăzi, alături de o parte dintre cei care au înfiinţat USR Prahova acum patru ani, dintre care mulţi au fost excluşi sau şi-au dat demisia, rămân fidel aceloraşi principii pentru care v-am cerut votul şi semnătura în stradă de-a lungul acestor patru ani: apărarea dreptului nostru constituţional la un mediu sănătos, fără penali în funcţii publice şi oameni noi în politică"
, a scris parlamentarul, pe pagina sa de Facebook.

Dan Rădulescu se aşteaptă să nu fie o "luptă uşoară", ci una care va cere "timp şi determinare".

"România are nevoie de majorităţi constituite în jurul unor idei şi proiecte în care să credem cu toţii!

România are nevoie de majorităţi formate în jurul unor oameni corecţi, care să poată duce speranţa de mai bine, mai departe!

Iar dacă aceste majorităţi nu se pot forma acum, România are nevoie de o opoziţie onestă, care să ceară în continuare schimbarea vechii clase politice!

România nu are nevoie de oameni noi cu trăsături sau compromisuri de oameni vechi. România are nevoie de schimbare!

Să ducem împreună aceasta luptă mai departe!", a mai transmis deputatul de Prahova Dan Rădulescu, proaspăt membru UNDOR.

sursa: www.actualitateaprahoveana.ro