Avocatul George Botez, consilier local PSD, a reacţionat la declaraţiile făcute de preşedintele CJ Bogdan Toader, care a anunţat că aleşii PSD vor revoca hotărârea de CL prin care ploieştenii de la bloc primeau subvenţie pentru plata gigacaloriei. Bogdan Toader l-a acuzat pe Adrian Dobre că a început deja campania electorală şi este preocupat doar de imaginea politică şi nicidecum de binele ploieştenilor sau de problemele reale ale Ploieştiului

"Ce este cel mai rău este faptul că primarul Dobre a scos la mezat Ploieştiul pentru a face punctaj electoral. Nu va face punctajul pe care îl speră şi va arunca Ploieştiul în cea mai neagră recesiune în care a fost vreodată.

Atitudinea să faţă de ploieşteni, faţă de aparatul administrativ, faţă de cei doi viceprimari şi faţă de consilierii locali denotă o lipsa evidenţă de bun simt şi viziune. În această ordine. Îl vom lasă să urle, aşa cum a făcut în ultima şedinţa de consiliu şi să îşi dea aramă pe faţă.

Este incapabil genetic să rezolve managerial problemele. Omul chiar nu poate, nu îl ajută nimic din ceea ce i-a dăruit Dumnezeu, este amărât rău. Nici luările de cuvânt nu şi le poate scrie singur. Aţi văzut ce a făcut de 1 Decembrie, organizare marca Dobre.

Vom revoca hotărârea de acordare a subvenţiei şi îl vom lasă să rezolve problema după cum crede el. Dar dacă nu îşi asumă responsabilitatea, personal mă voi ocupa să strâng semnături pentru demiterea sa.

Subscriu celor afirmate de Bogdan Toader în conferinţă de presă : Dobre nu are nimic : nici aparat şi nici gândire!
,", a declarat George Botez