Liberalii continuă seria ironiilor la adresa senatorului PSD Mircea Geoana. Deputatul PNL Gigel Stirbu susţine că “se încearcă din răsputeri” să i se găseasca lui Geoană o funcţie de demnitar pentru a-şi păstra locuinta de protocol.

“Ce servicii poate presta acum domnul Geoană la Palatul Victoria este greu de estimat. Domnia sa nu a fost în stare să presteze pentru propria persoană, nici cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 2009 şi nici când a deţinut a doua funcţie în stat”, spune Gigel Stirbu intr-o declaratie de presa. “Ca fost preşedinte pentru o noapte, domnului Geoană i se cuvine cel mult o garsonieră. Dar cum sunt convins că un spaţiu de 48 de m2 nu-i este suficient actualului senator PSD de Dăbuleni, există două soluţii: fie solicită un CAR de la Fundaţia Omenia (un credit de la bancă nu este indicat în aceste zile din motive cunoscute), fie apelează la colegii săi din Parlament pentru organizarea unei chete pentru obţinerea unei sume suficiente pentru achiziţionarea unui spaţiu locativ decent”, a punctat liberalul.

Atacurile liberalilor vin după ce Mircea Geoana a sugerat in repetate randuri că liderul liberal Crin Antonescu trebuie să se comporte frumos dacă vrea să-l sustină PSD la prezidentiale.