Consilierii locali ai PSD şi ALDE Ploieşti solicită primarului Adrian Dobre să sesizeze organele de anchetă în situaţia furturilor de la TCE Ploieşti. Publicăm integral comunicatul PSD-ALDE Ploieşti:

PSD  şi  ALDE Ploieşti solicită primarului Adrian Dobre demararea unei anchete de urgenţă pentru a verifica informaţiile apărute în mass media locală, informaţii potrivit cărora la TCE Ploieşti continuă furturile de combustibil şi de alte materiale care pot fi valorificate.

Consideram ca înregistrările audio publicate în presa prahoveană dau dreptul şi, în acelaşi timp, obligă primarul municipiului Ploieşti  să  sesizeze organele de urmărire penală pentru ca cei care au organizat şi condus această reţea să ajungă în faţa justiţiei.            

De asemenea, solicităm amânarea oricărei discuţii despre bugetul TCE Ploieşti până la soluţionarea anchetei şi la rezolvarea problemelor interne ale societăţii care asigură transportul public al ploieştenilor.        

     Domnule primar Adrian Florin Dobre, a venit momentul ca TCE Ploieşti să nu mai fie o gaură neagră a bugetului local, situaţia prezentată în înregistrările audio fiind jignitoare la adresa ploieştenilor plătitori de taxe şi impozite.  Ei, ploieştenii, merită o conducere care să  asigure cheltuirea cu justeţe a banului public şi care să promoveze o activitate eficientă, în conformitate cu dispoziţiile legale şi cu cerinţele locuitorilor municipiului Ploieşti.

Aţi solicitat controlul exclusiv al firmei de transport local din partea PNL Ploieşti şi am fost de acord cu dumneavoastră. Însă, în loc de rezolvarea problemelor de la TCE, apar altele, cu iz penal în condiţiile în care permanent se solicită bani, bani, bani de la bugetul local.             

Aşteptăm rezolvarea urgentă a acestei probleme de către primarul Adrian Dobre şi asiguram cetăţenii Ploieştiului de sprijinul nostru total în destructurarea reţelei de furt profesionist  existente  în TCE Ploieşti !

Grupul consilierilor PSD –ALDE din Consiliul Local Ploieşti