După mai multe zile în care UNPR a anunţat prin comunicate de presă succesive că a „transferat” mai mulţi aleşi proveniţi din PNL, liberalii prahoveni au avut prima reacţie.

Într-un comunicat de presă, PNL Prahova precizează, în principal, că Eugen David, primarul comunei Floreşti, este în continuare membru PNL şi nu simpatizează cu niciun alt partid politic.

Redăm integral comunicatul PNL Prahova:

„Urmare a nenumăratelor dezinformări apărute în presa locală, facem următoarele precizări :

1.         David Eugen este primar PNL de 3 mandate, nu simpatizează cu niciun alt partid şi nici nu s-a apropiat de UNPR.

2.         Legat de faptul că viceprimarul comunei Păuleşti, împreună cu doi consilieri locali PNL au trecut la UNPR, dorim să clarificăm faptul că cei trei consilieri au fost excluşi din PNL în data de 19.06.2014 prin decizia nr. 13 a Biroului Permanent Teritorial PNL Prahova, decizie cauzată de colaborarea cu PSD în campania electorală pentru alegerile la funcţia de primar al comunei Păuleşti şi pentru alegerile europarlamentare. Prin urmare, la data înscrierii în UNPR, viceprimarul comunei Păuleşti, Dima Gabriel, împreună cu consilierii locali Popenciu Maria-Elena şi Vasile Vasile nu mai erau membri ai PNL.”