Un atac armat, comis în circumstanţe neclare, duminică, în Las Vegas, a fost soldat cu rănirea mai multor persoane, a anunţat poliţia.

Mai multe persoane au fost rănite duminică, în Las Vegas, în urma unui atac armat, comis în circumstanţe neclare. În timp ce poliţia a anunţat că există mai mulţi răniţi, presa locală susţine că ar fi vorba şi de câţiva morţi.

"Am deschis o anchetă în cazul unor schimburi multiple de foc care s-au soldat cu răniţi", a anunţat pe contul de Twitter poliţia din Las Vegas, fără să ofere alte precizări.

În schimb, presa locală a anunţat că mai multe persoane ar fi fost ucise.

Potrivit Fox5, care citează surse din cadrul poliţiei, două persoane neidentificate au intrat în cursul dimineţii într-o pizzerie din estul oraşului, unde au împuşcat doi poliţişti. Ulterior, cele două persoane au părăsit restaurantul şi s-au dus la un supermarket Walmart, situat pe cealaltă parte a drumului. Supermarketul a fost înconjurat rapid de forţele de ordine.

Potrivit News3, afiliat la NBC, trei persoane au murit în interiorul supermarketului.

Informaţiile presei locale despre numărul atacatorilor intraţi în supermarket sunt în continuare contradictorii. Poliţia încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între cele două incidente, anunţă presa locală.