Vameşii bulgari au descoperit la graniţa cu România, la intrarea în ţară pe Podul către Giurgiu 55 de kilograme de droguri ascunse într-un TIR, relatează postul naţional bulgar de radio citat de România TV

Poliţia bulgară de frontieră a confiscat vineri 55 de kilograme de heroină, la punctul de trecere a frontierei pentru ieşirea din ţară de la "Podul Prieteniei" Ruse-Giurgiu, relatează site-ul Noviite.com.

Într-o operaţiune comună a vameşilor din Ruse şi poliţiei de frontieră, oficiali bulgari au descoperit drogurile împărţite în 50 de pachete, într-un camion cu numere de înmatriculare internaţionale, potrivit postului naţional bulgar de radio.

Documente prezentate de către şoferul grec al vehiculului arată că urma să livreze textile şi piese de schimb din Turcia către Europa de Vest. Camionul urma să pătrundă pe teritoriul României, pentru a-şi continua drumul către Europa.

Un cetăţean bulgar călătorea în cabina şoferului.
Drogurile capturate la Podul Ruse-Giurgiu vineri sunt estimate la valoarea de 2,74 milioane de leva (approximativ 1,4 milioane de euro).