Gigi Becali, a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore şi a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, fiind obligat să se întoarcă la închisoare marţi, după expirarea termenului. În permisia primită pentru bună purtare, latifundiarul a fost la locuinţa sa din Pipera.

Becali merge la Poliţie, după ce a fost eliberat pentru 24 de ore, pentru a îndeplini procedurile legale de care este nevoie în acest caz.

"Lăsaţi-mi familia în pace", a fost primul mesaj transmis de Becali în libertate.

"Vorbesc cu voi, dar să îmi văd familia mai întâi. Mă duc la cimitir să îmi văd mătuşa pe care nu am condus-o pe ultimul drum. Mă duc la poliţie, semnez, vorbesc cu voi. Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine care trebuie arătat când vor ei. Nu e nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu. Nu o să vă pot spune toate, numai atunci când ies definitiv. Nu vreau să am probleme. Nu am cum să vă evit, lăsaţi-mi familia, atât vă rog.

Programul meu este următorul: familie, cimitir, poliţie. Mâine dimineaţă, la ora 09.00, trebuie să fiu la penitenciar. O să vin cu o jumătate de oră mai devreme să vorbesc cu presa. Până atunci, vreau să mă bucur de timpul petrecut în familie", a spus Gigi Becali, luni, atunci când a ajuns la locuinţa sa din Pipera.
Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.
 
FOTO: Antena 3