Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, în vârstă de 33 de ani, a fost implicat într-un accident grav de circulaţie petrecut, marţi, pe DN 15D. În urma impactului, o persoană a decedat. Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Neamţ, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 15D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Automobilul în care se afla prefectul de Neamţ s-a ciocnit frontal cu un autoturism Dacia. În urma impactului, şoferul Daciei şi-a pierdut viaţa, iar două persoane din cealaltă maşină, între care şi prefectul, au fost rănite.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, şoferul unui autoturism Dacia Logan, în vârstă de 64 de ani, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în plin în autoturismul condus de prefectul George Lazăr. În urma coliziunii, şoferul vinovat a decedat.

În urma investigaţiilor efectuate la Spitalul municipal Roman, medicii au decis transportarea prefectului George Lazăr la o clinică de specialitate din Iaşi, fiind suspect de fractură cervicală. Ceilalţi doi pasageri ai autoturismului Wolkswagen Touareg, proprietatea Prefecturii Neamţ, au rămas internaţi la Spitalul Roman. 

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili condiţiile producerii accidentului.