Un bărbat din localitatea arădeană Păuliş a fost reţinut luni dimineaţa, după ce aseară, în jurul orei 23, în plină stradă, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare asupra a doi soţi. Potrivit lui Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, bărbatul a tras cu arma asupra unor vecini, pe fondul unui conflict mai vechi.

Bărbatul a primit în această dimineaţă mandat de reţinere pe 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

„În această dimineaţă a fost emis mandatul de reţinere, urmând ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În sarcina acestuia s-a reţinut fapta de tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a precizat pentru www.newsar.ro procurorul Codrin Gavra, şeful Secţei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform acestuia, cei doi soţi împuşcaţi nu au fost răniţi, alicele oprindu-se în hainele pe care le purtau în momentul incidentului. „Distanţa de la care s-a tras a fost destul de mare”, a fost explicaţia anchetatorilor.