Trei maşini noi de poliţie, care erau luate de la Mioveni şi urmau să ajungă la Inspectoratul de Poliţie Mehedinţi, s-au lovit, vineri, la Balş, în judeţul Olt, după ce şoferii care le conduceau au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana de autoturisme formată şi s-au lovit una de alta, transmite Mediafax.

 

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat corespondentului Mediafax, că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinţi.

 

„Veneau din Argeş şi se deplasau în direcţia Craiova pe DN 65, iar pe raza oraşului Balş, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru judeţul Mehedinţi”, au spus reprezentanţii Poliţiei Olt.

 

Martorii la eveniment spun că poliţiştii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balş şi, din neatenţia şoferilor, maşinile au intrat una în alta.

 

O cercetare administrativă referitoare la accidentul în care au fost implicate trei autospeciale de poliţie a fost dispusă de IPJ Mehedinţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

 

 Sursa: www.hotnews.ro