Trei români au murit şi alţi patru au fost grav răniţi, sâmbătă dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu camion, pe o autostradă din nord-estul Franţei. Între morţi e şi un bebeluş de doar 18 luni, potrivit observator.tv.

 

Şapte români călătoreau într-un Citroen Picasso înmatriculat în Anglia, pe A34, în zona Ardeni, când maşina a fost lovită de un camion, în jurul orei 6.15 dis de dimineaţă. Trei dintre pasageri au murit pe loc, ceilalţi patru au fost preluaţi în stare gravă de la locul accidentului, iar pentru trei dintre ei, scrie presa franceză, citând salvatorii, şansele de supravieţuire sunt minime.

 

Cei trei morţi sunt un bărbat de 25 de ani, un adolescent de 15 ani şi un copil de 18 luni. Patru alte persoane au fost grav rănite şi au fost conduse în CHU Reims şi spitalul Charleville-Mézières.

 

Şoferul camionului implicat în accident a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, la fel şi în cazul testului antidrog.

 

Un martor citat de anchetatorii accidentului a declarat că Citroenul circula sinuos, cu câteva clipe înainte de impactul cu camionul, fiind luată în calcul ipoteza că şoferul a aţipit la volan.

 

Sursa : stiripesurse.ro