Denis Paşcovici, băiatul fostului jucător Cosmin Paşcovici, s-a stins din viaţă joi seară, conform unui mesaj postat de Federaţia Română de Fotbal pe pagina oficială de Facebook.

„În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România. 
Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!”, se arată în mesajul postat de Echipa naţională de fotbal, pe Facebook.

Denis (13 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile. Încă de la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenţii pe creie pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile.

Mama lui Denis, Ionela Adina Paşcovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook: „Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”, e mesajul de adio al mamei lui Denis.