Poliţiştii din Argeş au percheziţionat, miercuri, locuinţa bărbatului din Rucăr suspectat că şi-ar fi sechestrat concubina, timp de cinci ani. Femeia a fost salvată după ce i-a trimis educatoarei copilului un bileţel.

 

Astfel, oamenii legii au ridicat din casă mai multe sisteme informatice de supraveghere, iar bărbatul a fost dus la audieri, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie, informeză News.ro.

 

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au făcut, miercuri, o perchezitie domiciliară la un bărbat de 37 de ani, din comuna Rucăr, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie.

 

„În urma perchezitiei au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe sisteme informatice. Bărbatul a fost adus la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr pentru audieri”, au transmis poliţiştii din Argeş.

 

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor la mijlocul săptămânii trecute, când poliţiştii au fost anunţaţi că femeia, în vârstă de 33 de ani, din judeţul Iaşi, a trimis la grădiniţă, în pacheţelul cu mâncare al fiicei sale de cinci ani, un bilet în care cerea ajutor, susţinând că este sechestrată de către tatăl copilului.

 

Surse locale au declarat că relaţia dintre cei doi a început în urmă cu şase ani, când s-au cunoscut pe internet. Femeia avea doi copii dintr-o relaţie anterioară, însă i-a lăsat pe aceştia tatălui lor şi s-a mutat la Rucăr, împreună cu concubinul, care lucrează ca şofer.

 

La scurt timp, conform declaraţiilor femeii, acesta a început să îi interzică să mai iasă singură din casă şi să ia legătura cu cei din exterior.

 

Când poliţiştii au ajuns acasă la femeie au constatat că aceasta are semne vizibile ale violenţelor fizice la care era supusă şi au ridicat-o imediat din locuinţă. Atât ea, cât şi fetiţa de cinci ani au fost internate într-un centru social administrat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş.

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro