Doi bărbaţi, tată şi fiu, au murit într-un accident petrecut miercuri seară pe DN1, la intrare în Sinaia. Alte două persoane au fost rănite grav.

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 20.00, pe DN1, la intrare în Sinaia dinspre Ploieşti, mai exact în dreptul fabricii Mefin. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei autoturisme sunt implicate în accident. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

Cele două dintre persoane au fost găsite încarcerate. Conform informaţiilor furnizate de ISU Prahova, una dintre victime, un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului,  în timp ce a doua victimă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii tânărului.

Cele două persoane decedate erau tată şi fiu. Cea de a treia victimă este un bărbat în vârstă de 60 ani care prezintă un traumatism cranio-cerebral minor şi un traumatism de coloană toraco-lombară. Bărbatul a fost transportat la spital

Alte trei persoane implicate în accidentul rutier nu prezintă leziuni. Se pare că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens.

Traficul în zonă accidentului este parţial blocat, iar maşinile circulă dirijat de un echipaj de Poliţie.