Un român stabilit la Bergamo, în Italia, este judecat pentru hărţuire, după ce şi-a sunat soţia de 5.400 de opri în câteva luni. Bărbatul i-a trimis şi sute de mesaje prin care a ameninţat-o cu moartea.

 

Calvarul femeii a început spre sfârşitul anului 2015, când a decis să divorţeze de soţul agresiv. După ce a părăsit domiciliul comun, a început să primească telefoane şi mesaje de ameninţare de la soţul de 35 de ani, relatează Il Giorno.

 

”Te omor”, ”Îţi fac capătul şi te fac să dispari”, i-a spus bărbatul în mesaje. Speriată, femeia a depus o plângere la poliţie, însă asta nu l-a speriat pe bărbat, care a început să sune şi la pizzeria la care lucrează femeia, dar şi la şcoala unde învaţă fiica lor.

 

După pronunţarea divorţului şi presat de ancheta care îl viza, bărbatul s-a întors în România, dar nu a încetat cu telefoanele de ameninţare.

 

Potrivit investigaţiilor, în decurs de jumătate de ani, femeia a primit nu mai puţin de 5.400 de apeluri şi mesaje de pe telefoanele din Italia şi România deţinute de fostul soţ.

 

Acum, bărbatul a fost trimis în judecată pentru hărţuire. Prima audiere va avea loc pe 10 septembrie.

 

 

 

 

Sursa:www.stirileprotv.ro