Procurorii DIICOT fac, miercuri, percheziţii la casa creatoarei de modă Maria Marinescu, soţul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Soţul Mariei Marinescu, Frank Colin, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de droguri pe ruta Republica Dominicană - Franţa, au precizat sursele citate.

Sesizările au venit de la procurorii francezi. Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, a fost arestat în primăvară pentru trafic de droguri.

Anchetatorii francezi sunt convinşi că este capul afacerii "Şoimul cu cocaina", care trateaza un transport masiv de droguri, de peste 700 kg de cocaină. Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa.

Maria Marinescu este fiica actriţei Ioana Pavelescu şi a medicului Ioan Marinescu. Mama creatoarei de modă este căsătorită cu Mihai Bujor Sion, fiul adoptiv al lui fostului preşedinte al României, Ion Iliescu.

În primăvara anului 2007, Maria Marinescu, s-a căsătorit cu fiul lui Ion Ţiriac, Ion Ion Ţiriac. În toamna aceluiaşi an cei doi au depus actele de divorţ la judecatoria sectorului 1. Creatoara de modă a mai avut o relaţia amoroasă şi cu fotbalistul Cristi Chivu.