Un ofiţer din trupele speciale a fost rănit grav cu o sabie marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi. Poliţistul a fost stabilizat de către medicii de la spitalul din localitate şi a fost transpoirtat la spitalul din Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. Dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, el va fi transportat într-un centru universitar, un elicopter SMURD fiind pregătit să intervină.

Potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a fost stabilizat de medicii de la spitalul din Rădăuţi.

”El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, au transmis reprezentanţii MAI.

Aceştia au anunţat că agresorul a fost reţinut.