Opt persoane, între care şi un copil, aflate în patru autoturisme, au rămas blocate pe drumul care leagă Valea Drăganului de Lunca Vişagului, în judeţul Cluj, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de furtună. Jandarmii au ajuns la maşini şi vor transporta pasagerii în siguranţă în zonele dorite, iar mai multe echipaje intervin pentru îndepărtarea pomilor de pe carosabil.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, în urma furtunii de duminică, mai mulţi copaci au căzut pe drumul dintre Valea Drăganului şi Lunca Vişagului, iar patru autoturisme în care se aflau opt persoane, printre care şi un copil, au rămas blocate în zona respectivă.

Pompierii spun că au ţinut legătura în permanenţă cu aceste persoane încă de duminică seară, acestea spunând că au mâncare şi apă.

Luni dimineaţă, jandarmii au ajuns la aceste persoane pe jos, urmând să le transporte în siguranţă la destinaţia dorită.

Autorităţile intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru îndepărtarea copacilor din zona respectivă şi deblocarea drumului.