Bărbatul rănit grav în accidentul petrecut, duminică dimineaţă, după ce o maşină a lovit un grup de pietoni într-o staţie RATB de pe Calea Văcăreşti, din sectorul 4 al Capitalei, este în comă, cu traumatism cranio-cerebral grav şi contuzii pulmonare, fiind intubat şi ventilat mecanic. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, este internat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, din sectorul 4 al Capitalei, Florin Bica, bărbatul de 39 de ani a fost adus în comă în unitatea medicală, starea sa fiind foarte gravă.

El are un traumatism cranio-cerebral grav şi contuzii pulmonare, fiind intubat şi ventilat mecanic, fiind în Secţia de Terapie Intensivă, a mai precizat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Mai mulţi pietoni au fost loviţi, duminică, de o maşină pe Calea Văcăreşti, din Capitală, doi dintre aceştia, care se aflau într-o staţie RATB, au fost răniţi, dintre care unul mai grav.

Potrivit poliţiştilor rutieri, o femeie aflată la volanul unei maşini care circula dinspre Piaţa Sudului înspre Mihai Bravu a intrat într-un grup de pietoni, pe Calea Văcăreşti, din Capitală, după care autovehiculul s-a răsturnat.

Din primele date, a reieşit că soferiţa nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina pe trotuar, lovind mai mulţi pietoni.

În urma impactului, doi dintre aceştia, un bărbat şi o femeie, aflaţi într-o staţie RATB, au fost răniţi, bărbatul fiind transportat în comă la Spitalul Bagdasar Arseni, în timp ce cealaltă persoană rănită mai uşor a fost transportată cu fractură de picior la Spitalul Sfântu Ioan.

Poliţiştii rutieri care au făcut cercetarea la faţa locului au precizat că deocamdată nu se poate spune dacă şoferiţa conducea cu viteză mare în momentul producerii accidentului, acest lucru urmând să fie stabilt după expertizarea tehnică a maşinii. Tânăra aflată la volan a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, conform poliţiştilor.

Soferiţa şi tatăl său, pasager în maşină, nu au fost răniţi.

Potrivit unor surse de la faţa locului, femeia aflată la volan, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ar fi suferit un atac de panică.