Şoferul unei maşini care circula pe o stradă din municipiul Galaţi a fost oprit, duminică, cu focuri de armă, trase în plan vertical de către un poliţist, după ce conducătorul auto a ignorat semnalele poliţistului. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Andreea Rogojină, a declarat că, duminică, pe strada Costache Conachi, din municipiul Galaţi, un poliţist a încercat să oprească o maşină şi, pentru că şoferul acesteia a ignorat semnalele sale, a executat trei focuri de avertisment în plan vertical.

În urma demersului poliţistului, şoferul - un bărbat - a oprit maşina, iar la ora actuală se fac verificări cu privire la acest eveniment.

Şoferul maşinii care a fost oprită în trafic, duminică după-amiază, cu focuri de armă trase de către un poliţist, pe o stradă din municipiul Galaţi, după ce conducătorul auto a ignorat semnalele acestuia a fost dus la o secţie de Poliţie pentru a fi audiat, existând suspiciunea că nu are permis de conducere şi s-ar afla sub control judiciar. 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţistul care l-a oprit pe şofer cu focuri de armă avea suspiciuni că acesta nu deţine permis de conducere şi că s-ar afla sub control judiciar.

Tânărul este audiat în continuare de către poliţişti, fiind cercetat cu privire la acest incident.