Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a murit, a anunţat Regele Cioabă. ”A trecut la Domnul în aceasta dimineaţă Împăratul Iulian Rădulescu. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată” – acesta e mesajul cu care, Regele Cioabă a anunţat tragedia din rândul romilor.

Iulian Rădulescu (cunoscut ca "Rex Mundi" în cadrul lojii masonice Curcubeul de Cupru (iregulară) s-a născut în anul 1938. A absolvit la seral cursurile Grupului Şcolar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, iar în 1999 şi-a luat bacalaureatul la seral. În acelaşi an a devenit Doctor în limba romani în India, după care a absolvit cursurile la distanţă de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Bucureşti, obţinând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.

Pe 9 august 1993 Iulian Rădulescu s-a autoproclamat ”Împăratul rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I şi a fost ”încoronat”. El este cel care a impus apelativul de ”rrom” în locul termenului consacrat de ”ţigan”, pe care în considera rasist.