Traficul pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti a fost deviat, miercuri dimineaţă, la kilometrul 44, pe sensul spre Capitală, în zona localităţii Bolintin, din judeţul Giurgiu, în urma unui accident în care au fost implicate un camion încărcat cu nisip şi altul cu deşeuri menajere.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Române, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti a fost deviată de la kilometrul 44, cu revenire pe autostradă la kilometrul 30.

Traficul a fost deviat din cauza unui accident rutier produs în zona localităţii Bolintin, din judeţul Giurgiu, în care au fost implicate două camioane - unul încărcat cu nisip, iar altul cu deşeuri menajere.

Conform echipelor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, camionul încărcat cu gunoi a lovit din spate camionul cu nisip, iar în urma impactului unul dintre autovehicule a avariat uşor un autoturism.

Şoferul camionului încărcat cu nisip a fost rănit uşor la cap, fiind transportat de echipajele medicale la un spital din Bucureşti.