O explozie s-a produs, luni, la rafinăria Petromidia din Năvodari aparţinând grupului Rompetrol, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, patru persoane fiind rănite.

Două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat la Rafinăria Petromidia din Năvodari, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, patru persoane rănite fiind în prezent transportate cu ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Constanţa.

Reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) de la Ministerul Afacerilor Interne au declarat pentru News.ro că două rezervoare de azot şi o pompă de benzină au explodat, luni după-amiază, la Rafinăria Petromidia, iar deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.

În urma deflagraţiei, patru persoane au fost rănite, iar la ora transmiterii acestei ştiri acestea sunt transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

ISU Constanţa a declanşat planul roşu de intervenţie.

SURSA: News.ro