Foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy, condamnaţi definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în dosarul privatizărilor strategice, au fost duşi marţi, pentru încarcerare, la Penitenciarul Rahova, au declarat pentru AGERPRES surse din poliţie

Poliţiştii ilfoveni au pus în executare, marţi, două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani şi 8 luni, respectiv 4 ani.

''În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit pentru punerea în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe numele a două persoane, cu domiciliul pe raza judeţului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani şi 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de poliţiştii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare'', informează un comunicat al IPJ Ilfov, transmis marţi AGERPRES.

Foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au fost condamnaţi marţi, de ÎCCJ, la 4 ani şi 8 luni închisoare, respectiv 4 ani, în dosarul privatizărilor strategice.

În martie 2009, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy, acuzaţi de aderare la un grup infracţional organizat cu caracter transnaţional şi trădare prin transmitere de secrete.

AGERPRES

Foto: adevarul.ro